Paket

Nedan hittar du några färdiga paket vi erbjuder men vi skräddarsyr även efter dina önskemål. Du kan överlämna allt tryggt i våra händer. Vi löser allt praktiskt runt din aktivitet.

PENSIONATETS GETAWAY – paket

Hos oss skall du känna dig bekväm – som på forna tiders pensionat.
Koppla av med en bok i växthuset eller i trädgården. Promenera längs stranden och njut av det eviga. Våra paket nedan kan du boka alla dagar med ankomst tisdag till söndag.
Måndagar har vi dock stängt på restaurangen.

Övernattning 1 natt
När Ni anländer väntar kaffe/te med något hembakat i salongen eller i trädgården.
På kvällen serveras en 3-rätters middag komponerad för dagen ur våra familjerecept. Sedan en god natts sömn mellan linnelakan och på morgonen avnjuter Ni husets ”Frukost för Livsnjutare”

Pris: 1.415 kr/pers

Övernattning 2 nätter
Dag 1 enligt ovan.
Efter en härlig frukost njuter du av dagen på Österlen. Om du önskar hjälper vi dig med förslag på upplevelser/aktiviteter.

Väl hemkommen efter dagens äventyr så startar du kvällen med
1 glas Prosecco
4-rättersmiddag färdigkomponerad – skånska råvaror tolkade på vårt vis.

Pris: 2.875 kr/pers

VANDRA

Vandra i paradiset

Österlens mer än 100 km långa vandringsleder går över Brösarps backar, genom Verkåns dalgång och omfattar mer än 3000 hektar naturreservat med hedar, skogar, källor och hav. Österlens magiska ljus möter dig när du vandrar österut. Himmel möter hav och fälten böljar. På våren går en del av lederna genom äppellundar och rapsfälten sträcker ut sig. Här hittar du också Skånes högsta vattenfall och på vintern när snön lägger sig och du skidar över Ravlunda har du 180 graders panoramautsikt över havet i skidspåret.

Vi erbjuder skräddarsydda vandringsturer med körning till starten och pickupservice när turen är slut.  Vi skickar med er picknick med ett varierat utbud beroende på årstiden – vi lovar du blir inte besviken. Om turen tillåter kan vi även komma ut och möta upp er med lunchen och det blir extra lyxigt. När ni kommit hem kan ni vila fötterna framför brasan eller i trädgårdens vilstolar – beroende på årstid. Middag serveras enligt önskemål i växthuset om vädret tillåter – vi har kamin där så säsongen blir lång – eller vid middagsbordet vid brasan – allt andas frid och ro.

VANDRINGSPAKETET NJUTA

Vid ankomsten väntar kaffe/te och något hembakat. Njut några timmar av omgivningen eller ge er ut på en kortare vandring längs Havängs strand och tillbaka över Heden ca 2,5 km.

På kvällen väntar en 3-rätters middag.

Efter en god natts sömn och vår frukost har vi packat en ryggsäck med lyxig  lunch och sedan bär det av på en ca 9 km vandring längs Verkån på stigar (sträckan är delvis ganska kuperad)

Kvällen startar vi med
1 glas Prosecco  och fortsätter med en 4-rätters middag.

Sedan somnar ni gott i tystnaden mellan linnelakan.

Pris: 3.100-/person

FISKA

Laxfiske i världsklass på Österlen

Laxfisket på Österlen har nog aldrig varit bättre än nu. Vi samarbetar med en av Sveriges mest erfarna och kända fiskeguider – Johan Abelsson. Hans erfarenhet, båt och utrustning är i toppklass vilket borgar för en fiskeupplevelse utöver det vanliga. Johan bor bara några hundra meter från vårt lilla hotell. På morgonen hämtar han upp er och den rikligt tilltagna lunchkorg vi iordningställt  – allt enligt era önskemål.

När ni återvänder på kvällen efter en härlig dag till sjös tar vi hand om era kläder och skor så de är torra nästa morgon. Ni sjunker ner i soffan en stund och snart serveras en härlig 3-rätters middag, ofta inspirerad av värdinnans hemland Ungern. Efter en god natts sömn väntar en riklig hemlagad frukost allt enligt era önskemål och en ny dag med nya utmaningar står och väntar på er.

Boka Johan först på www.abelfishing.com och kontakta oss så tar vi hand om resten eller så hjälper vi er också med bokningen med honom.

RIDA

Ridning skräddarsytt för dig

Vi håller på att lägga upp paket med ridning i samarbete med Camilla och Thomas och deras fina islandshästar. Turerna utgår från Verkåns naturreservat och vi garanterar en fantastiskt fin upplevelse med såväl natur och de fantastiska hästarna och Camilla och Thomas som är vana och trygga ledare.

CYKLA

Cykla med Adam

Hos oss kan du boka cykelpaket med vår fantastiskt duktiga engelsktalande guide Adam. Han är suverän på att hitta de små stigarna i det böljande landskapet och tar dig genom skogar och fält.

Varje tur anpassar han efter deltagarna och vi skickar med lunch, möter upp er om det ges tillfälle och serverar en sådan eller så gör ni ett trevligt stopp på något fikaställe om det är det som passar bäst.

Adam står till tjänst med uthyrning av cyklar och hans turer är halv eller heldagsturer alternativt flera dagar för er som är vana. På kvällen dukar vi upp middag efter önskemål framför brasan eller i växthuset. Låt oss veta hur ni vill ha det så skräddarsyr vi ett cykelpaket och återkommer med förslag.

Prisexempel:  Ankomst till oss med 3-rätters middag. Efter frukost  kör vi dig till startpunkten och en heldagstur med guide och cykel, lunch står på programmet. Vi hämtar er och efter en stunds vila dukar vi upp en  3 rätters middag. 3100 kr /person i dubbelrum.

Och så mycket mer…

Vi kan erbjuda er så mycket mer… boka fågelskådningspaket med tran- eller örnsafari i Kristianstads vattenrike, boka besök på någon av våra vinodlingar här på Österlen med vinprovning eller till hösten hoppas vi även kunna erbjuda er jakt. Vi arbetar även med att kunna erbjuda en kurs hos Johan runt temat fisk och kanske kommer vi också ha en bakkurs hos en fantastisk bagare som ännu är hemlig…