Villa Gina Exklusivt

Villa Gina Privat är för sällskapet som vill njuta privat och exklusivt av det bästa Österlen har att erbjuda. Allt anpassas efter era önskningar.  Ni hyr hela gården. En vecka, en helg eller några dagar, Ni bestämmer. De fyra individuellt inredda sovrummen, det stora sällskapsrummet, våra fina trädgårdar med grillar, pergolor, växthuset, bastun och badtunnan… allt står till Ert förfogande. Hos oss känner Ni Er som hemma.

Österlens fantastiska mix av natur, kultur, mat och aktiviteter är oslagbar. Stränder och skogar, caféer och restauranger, utställningar, vandringsleder och spännande aktiviteter så som laxfiske i världsklass, ridning eller mountainbike i bokskogen mm väntar på Er och vi bokar och arrangerar så upplevelsen blir komplett och bekväm och dessutom står vi till tjänst med drive och pickupservice om så önskas. Eller så väljer ni kanske bara att njuta av lugnet på Villa Gina och på kvällen ta en promenad på våra marker och spana efter vilt eller bara titta på stjärnorna.

De måltider Ni önskar inta hos oss komponeras speciellt för Er. Vårt kök har sina rötter i värdinnans ungerska ursprung och familjerecept men är även präglat av det skånska köket tolkat på vårt vis. Våra viner kommer från små utvalda gårdar i Europa med naturvänliga odlings- och produktionsmetoder och vi väljer noga ut dem till varje måltid.

Önskar Ni kanske prova någon av Österlens omskrivna restauranger hjälper vi gärna till med bokning och skjuts till och från.

För bokning och offert kontakta oss på

info@villaginaosterlen.se

eller ring oss på

+46708199333