Vinprovning

Bastubad

Fiske

Vedeldad badtunna

Vandring

Utforska omgivningarna

Aktiviteter

Vi gillar att hitta på och hjälpa till med det lilla extra för våra gäster och vi vågar säga att vi är flexibla efter dina önskemål. Du kan överlämna allt tryggt i våra händer och vi löser allt praktiskt runt din aktivitet.

Vinprovning med Helena

Helena Thiman är vår utvalda vinimportör, en fantastisk och inspirerande sommelier. Tillsammans väljer vi i förväg ett tema för kvällen – champangeprovning , italienska viner, vita viner mm. Boka i  god tid då Helena är väldigt eftertraktad…

PRIS: 8 personer á 250 kr eller 2000 kr/för en kväll + viner

Fiska

VÄRLDSUNIKT FISKE I SÖDRA ÖSTERSJÖN

Det är många som är intresserade av att fiska lax i södra Östersjön som är ett världsunikt  område.  Ett av få områden i världen, kanske det enda där man kan fiska lax med spö i havet och ha bra fiske. Jag vet ingen annanstan i världen där det är större chans att få en riktigt stor lax på spö. Vanligt med laxar på upp över 15 kg och ibland har vi haft medelvikt på över 10 kg på 8-10 laxar i rad. Sedan finns det alltid chans att få den stora rekordfisken, varje år fångas ett antal laxar över den magiska gränsen 20 kg och chansen finns på över 25 kg eller större.  Ett sådant fiske finns inte på någon annan plats på jordklotet.

Johan Abelsson vår samarbetspartner är en av de mest meriterade och har erfarenhet av fiske i stora delar av världen.

Kontakta oss för bokning fiske som aktivitet eller paket. Johan med sina fantastiska kunskaper och hans fina båt samt lyxigt boende i våra fina dubbelrum, middag, lunchpaket och bastu eller badtunna har alla förutsättningar för att bli en fantastisk upplevelse.

Bastu & Bad

Boka till vår bastu eller vedeldade badtunna eller varför inte båda två? En perfekt upplevelse innan eller middagen som med fördel kan kombineras med ett glas bubbel eller en god kall öl. Här varvar ni ner och njuter av utsikten över det skånska landskapet… låt blicken fastna någonstans i horisonten eller lutar huvudet bakåt och insuper stjärnhimmelen.

PRIS: Gör en förfrågan i samband med er bokning.
© Copyright 2019 Villa Gina Österlen