Vandra

Rida

Cykla

Fågelskådning

Golf

Och när vintern återvänder.

Aktiviteter

Här hittar ni ett basutbud av aktiviteter men titta in då och då – Vi tipsar om aktuella händelser här också.

VANDRA

3000 hektar naturreservat att vandra i med hedar, skogar, porlande källor och hav.

Mer än 100 km markerade vandringsleder med varierande natur. Lederna varierar mellan 5-17 km om du inte ger dig på Skåneleden som är 44 km lång. Om du vandrar österut mot havet så kommer du att uppleva det magiska ljuset på Österlen. Där himmel möter hav och när du vandrar på backarna kommer du att upptäcka att himlen är nära här på Österlen.

FISKA

Världsunikt fiske i Södra Östersjön

Det är många som är intresserade av att fiska lax i södra Östersjön som är ett världsunikt  område.  Ett av få områden i världen, kanske det enda där man kan fiska lax med spö i havet och ha bra fiske. Jag vet ingen annans stan i världen där det är större chans att få en riktigt stor lax på spö. Vanligt med laxar på upp över 15 kg och ibland har vi haft medelvikt på över 10 kg på 8-10 laxar i rad. Sedan finns det alltid chans att få den stora rekordfisken, varje år fångas ett antal laxar över den magiska gränsen 20 kg och chansen finns på över 25 kg eller större.  Ett sådant fiske finns inte på någon annan plats på jordklotet.

Johan Abelsson vår samarbetspartner är en av de mest meriterade och har erfarenhet av fiske i stora delar av världen, www.abelfishing.com

RIDA

Vackrare plats än Österlen är svår att finna för din ridupplevelse.

Vi kan hjälpa till med att boka in ridning på Hallamölla gård som har fina islandshästar.

CYKLA

Upplev aktivt Österlen på cykel – mountainbiketrekking

Vare sig du är en erfaren eller en ny cyklist så anpassar vår fantastiska guide Adam cykelturen efter deltagarna. Österlens många cykelstigar genom hagar, skogar och längs grusvägar kommer inte att göra dig besviken. Och när havet är nära så får du en upplevelse som är unik.

För dig som vill cykla på egen hand hjälper vi dig med “rundor” och hyra cykel och vill du bara cykla en liten runda här hos oss finns cykel att låna.

FÅGELSKÅDNING

Österlen är ett paradis för fågelskådare …..

GOLF

Golf på Djupadal och Vik

Och när vintern återvänder till Österlen bjuder landskapet återigen på hisnande upplevelser.