Aktuellt & Erbjudanden

Här kan Ni  läsa om säsongsbetonade erbjudanden, evenemang eller mer spännande nyheter om Villan.

Villa Gina Vår och Sommar

På Österlen smyger sig våren på. Östersjöns vindar värmer luften sakta och gör att träd, blommor och buskar slår ut sakta  i rätt ordning. Därför blir våren lång och underbar här i Sveriges Provance. I slutet av maj är fälten skira och vita av äppelblom och ögonen bländas av rapsens knallgula färg mot en klarblå himmel. Havet med sin obrutna horisont skapar ett ljus som mäter sig med Skagens. Under denna tid finns vi på onlinebokning men vi släpper även nya datum efterhand. Tveka inte att ringa oss och är ni 6-8 personer så har ni hotellet exklusivt för Er.

Ring  om ni har några funderingar eller önskemål.

Varmt Välkomna till vårt Paradis!

Nu blir vi fler

Under 3 månader får vi förstärkning av sonen Christoffer. Han har tagit tjänstledigt för att uppleva den härliga stämningen vi har på Villa Gina. Han kommer såväl finnas i receptionen, köket som i serveringen. Välkommen till oss!

Nya kurser i odling/permakultur

Trädgården hos oss är ett nav i verksamheten. En del som vi kommer att utveckla genom att i samband med nybyggnation anlägga en permakulturträdgård.  Under planeringstiden för detta träffade vi Hampus och Emelie som vi anlitade för att designa vår nya trädgård.

De driver tillsammans ett småskaligt företag  inom ekoodling men håller ochså kurser i självhushållning/odling , permakultur.

Hampus är diplomerad inom permakulturdesign och har stor erfarenhet av självhushållning, utbildning och pedagogik.

Emelie är utbildad inom skogsträdgårdsodling, har  en 3-årig design och konstutbildning och är lic. livstilsrådgivare, hälsoinspiratör och kostrådgivare.

Tillsammans skapar vi just nu nya kurser inom området odling som inom kort kommer att finnas på vår hemsida.

Vi välkomnar Hampus och Emelie!

Varmt välkomna till oss på Villa Gina för att njuta av våren och sommaren.

Gina och Bert

© Copyright 2019 Villa Gina Österlen