Aktuellt & Erbjudanden

Här kan Ni  läsa om säsongsbetonade erbjudanden, evenemang eller mer spännande nyheter om Villan.

HÖSTEN är här nu  med sin fulla prakt.  Vi har nu skördat de sista frukterna som äpplen och päronkvitten kokat membrillo och persisk kvittenmarmelad till våra älskade ostar och frukostbordet.  Boka en helg med goda vänner i höst och vinter och upptäck Österlen från en ny förtrollande sida….

Under hösten och vintern  fram till och med april öppnar vi upp on demand  för er som är sällskap om 4-8  personer för övernattning med middag . Då special komponerar vi menynspeciellt  för er Er och vi  skräddarsyr vistelsen hos oss tillsammans. BOKAR GÖR NI PÅ TELEFON ELLER MAIL.

0708-199333

info@villaginaosterlen.se

På mångas begäran kan ni från januari boka in middag för 8-10 personer. Ring så berättar vi mera.

Varmt välkomna önskar Gina, Bert och Christoffer

Nu är vi fler

Under 3 månader fick vi förstärkning av sonen Christoffer. Han tog  tjänstledigt för att uppleva den härliga stämningen vi har på Villa Gina. Det föll så bra ut så han kommer finnas hos oss även under höst och vinter,  såväl  i receptionen som i serveringen men framförallt trivdes han bäst bland grytorna. Nu är vi ett familjehotell på riktigt!

MISSA INTE MÖJLIGHETEN TILL YOGA i samarbete med Grevlunda Yoga ett stenkast ifrån Villan

På cykel eller promenadavstånd från oss bland böljande ängar driver Madleine och Björn sin  fantastiska yogastudio. Här kan du boka yogavandring, yogaklasser,  utbildningar och endagsretreat på temat hållbarhet för hälsan, samhället och planeten.
Vi hjälper till att boka in er på deras ordinarie klasser eller  skapa ett event om ni är 6-8 personer.

© Copyright 2019 Villa Gina Österlen