Våra rum

Christoffers

Emelies

Evelinas

Ginas

Rum

I den gamla ladugården som vi kallar Berts hus finns det matsal och sällskapsrum med öppen spis.

På det gamla höloftet hittar du våra fyra rum som är döpta efter våra tre barn och ett efter huset värdinna. Varje rum speglar lite av personen och dess intressen.

Alla rum har en dubbelsäng som är bäddade med linnelakan och badrum med ekologiska badrumsprodukter. Under din vistelse får du låna tofflor och morgonrock. I Evelinas rum finns det också möjlighet att göra om dubbelsängen till två enkelbäddar.

PRIS

Från 2390kr/rum. I priset ingår vår berömda ”frukost för livsnjutare”.

Christoffers rum

Christoffer, vår son med stort intresse för färg, form, arkitektur och med en förkärlek för Art deco, har aktivt deltagit inredningen av ”sitt” rum men även av resten av huset. Tapeter, badrum och möbler i Art deco anger tonen. Här sover du gott i dubbelsäng med stora takfönster som du kan se stjärnorna genom under klara nätter. Naturligtvis kan man också mörklägga. Men missa inte stjärnhimlen, en liten stund i alla fall…

Emelies rum

Ett solklart temat till familjens hästälskare och tillika världsmästare. Rustik inredning med antik hästfilt som matta, bilder och statyer på hästar och en färgsättning i svart, vitt och rött med matchande badrum. Här sover du gott i dubbelsängen med stora takfönster över. Du får inte missa den fantastiska stjärnhimmeln som landsbygden som saknar gatubelysning har att erbjuda.

Evelinas rum

Romantik är ordet som bäst beskriver Evelina. Därför blev valet enkelt. Milda pasteller, fåglar och blommor. Järnsängar, små romantiska fåtöljer och spetsar. Tillhörande badrum med stor kommod och ett klassiskt svart/vitt kakel fulländar upplevelsen i detta rum.

Ginas rum

Med inredning som mitt yrke genom 30 år så blev valet av den handtryckta tapeten som jag varit med att ta fram ett självklart val. Här samsas möbler och inredningsdetaljer från vårt forna nationalromantiska hus ”Tallåsen”. Många kallar rummet kungligt. Kanske är det för kombinationen med guld och sammet?

Upptäck mer av Villan…

© Copyright 2019 Villa Gina Österlen