Att äta hos oss och menyn
Hos oss är det som att vistas på ett pensionat från förr.
På kvällen samlas våra hotellgäster och tillsammans avnjuter man en middag komponerat på de första klassiga råvaror, i möjligaste mån ekologiska och självklart lagade från grunden
Vi erbjuder en tre- alternativt fyrarätters meny som komponeras för dagen efter tillgång och årstid. Recepten har sina rötter i skånsk mat men tolkat på vårt vis, familjens traditioner och resor i världen.
Till vår meny serverar vi utvalda viner från små utvalda ekologiska odlare i Europa och alkoholfria alternativ om så önskas.
Vår ”Frukost för Livsnjutare”…
har blivit smått berömd. Varmrökt hjortytterfilé, skånsk lättrökt bog, hemgjord leverpastej, skånsk ost, frukt, tomater, paprika närodlat eller skördad i trädgården.
À la minute serveras äggröran med huset speciella tillbehör som med tomater på italienska. Husets gröt som får en topping efter säsong har resulterat i att flera grötvägrare har tänkt om.
Är ni ett sällskap som hyr hela villan privat erbjuder vi på söndagar långfrukost med sex tallriksserveringar.
Utomhusmatlagning
Från och med våren 2022 kan ni även boka en upplevelse – Skånsk och svensk matkultur med elden i fokus, se paket.